انجام موفقیتآمیز جراحی نادر تومور کاروتید بادی در مرکز آموزشی پژوهشی درمانی سینا
جراحی نادر تومور کاروتید بادی در مرکز آموزشی پژوهشی درمانی سینا بصورت موفقیتآمیز انجام یافت.
به گزارش آذرانجمن، به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سینا ، بیمار با تودهای در ناحیه گردن مراجعه کرده بود که پس از بررسیهای تخصصی، تومور کاروتید بادی در محل دو شاخه شدن سرخرگ کاروتید و درگیری عروقی تشخیص داده شد.
این عمل حساس با تلاش دکتر سید حسینی (متخصص جراحی عمومی) و دکتر پورفیض (متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص جراحی توراکس) انجام شد. به دلیل نزدیکی تومور به عروق اصلی و اعصاب حیاتی گردن، جراحی با چالشهای فراوانی همراه بود، اما تیم جراحی موفق شد پس از ساعتها تلاش نفسگیر، تومور را بدون آسیب به بافتهای اطراف خارج کرده و عروق را بهطور کامل ترمیم کند.
همزمان، تیم بیهوشی به سرپرستی دکترسیدهادی ثقلینی (متخصص بیهوشی و فوق تخصص مراقبتهای ویژه) با پیشبینی دقیق شرایط بحرانی احتمالی، نقش مهمی در موفقیت این جراحی ایفا کرد.
در پایان عمل، بیمار در سلامت کامل به بخش مراقبتهای ویژه منتقل شد و پس از دو روز ریکاوری با حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص گردید.
در این گزارش همچنین از تلاش و همدلی کادر جراحی و بیهوشی مرکز تقدیر و ابراز امیدواری شد که ارتقای خدمات درمانی در مرکز سینا همچنان ادامه داشته باشد.

آذرانجمن






نظرات