تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۱۱/۱۴ - ساعت ۱۲:۳۶ کدخبر: 76087 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

افتتاح ۳ طرح بهداشتی و درمانی در مراغه

همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، ۳ طرح بهداشتی و درمانی در مراغه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش آذرانجمن، امروز همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، ۳ طرح بهداشتی و درمانی در مراغه به بهره‌برداری رسید. برای این طرح‌ها شامل ساختمان معاونت غذا و دارو، مرکز جامع سلامت شهید رحمتی و پایگاه اورژانس شهید رحمتی پهرآباد با زیربنای حدود یک‌هزار متر مربع ۱۳ میلیارد تومان هزینه شده است.

همچنین با حضور مسؤولان شهرستان ساخت ساختمان دانشکده علوم پزشکی مراغه با زیربنای ۵ هزار و ۵۰۰ متر مربع زیربنا ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

Advertise

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: با بهره‌برداری از ساختمان غذا و دارو، معاونت غذا و داروی دانشکده از فضای فیزیکی مستقل به مساحت ۴۵۰ متر مربع برخوردار شد.

دکتر ارجمند افزود: همزمان با بهره برداری از این طرح ساخت آزمایشگاه غذا و دارو نیز در این مجموعه آغاز شد.

وی متذکر شد: با بهره‌برداری این آزمایشگاه دیگر آزمایش‌های غذا و دارو به مرکز استان ارسال نخواهد شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در ادامه خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از مرکز جامع سلامت شهید رحمتی، یکی از مشکلات اساسی محله محروم و کمتر برخوردار امیر کبیر برطرف شده است.

به گفته ارجمند، با افتتاح پایگاه اورژانس پهرآباد اهالی این منطقه پرجمعیت در کمترین زمان از خدمات فوریت‌های پزشکی بهره‌مند خواهند شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *