احیای عمارت کلاه فرنگی در پارک باغشمال
شهردار منطقه ۳ تبریز گفت: عمارت کلاه فرنگی در پارک باغشمال ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، عملیات احیای این عمارت تاریخی در پنج طبقه سازه ای بی وقفه تداوم داشته و در سرعترین زمان ممکن به بهره برداری میرسد.
به گزارش آذرانجمن، شهردار منطقه ۳ تبریز از آمادهسازی ۴۶۰ هزار لیتر محلول و ماشینآلات محلولپاشی برای بارشهای زمستانی خبر داد و گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۶۶ درصد بودجه این منطقه تحقق یافته است.
آرمان امین بخش در ششمین نشست از دور جدید نشستهای خبری مدیران مناطق شهرداری تبریز اظهار کرد: ۳۳ دستگاه نیسان و تانکر، ۷ دستگاه برف روب به همراه ۴ گریدر آماده ارائه خدمات برفروبی و محلول پاشی در بارشهای زمستانی است.
وی با بیان اینکه بودجه امسال منطقه ۱۲۰۰ میلیارد تومان است، افزود: طی دوره هشت ماهه سال جاری بودجه ۶۶ درصد تحقق یافته است.
شهردار منطقه ۳ با تشریح اقدامات خدمات شهری این منطقه در هشت ماهه سالجاری، افزود: طی این مدت ۱۶۸ مورد طبق میوه فروشی، ۳۶ دستگاه وانت از سطح حوزه منطقه ۳ جمع آوری شده است به طوری که در هشت ماهه امسال ۳۷۹ مورد از شغلهای مزاحم این منطقه پلمپ شده و ۲۷ متکدی نیز از ابتدای سال جمع آوری شده است.
آرمان امین بخش با بیان اینکه باززنده سازی عمارت کلاه فرنگی در پارک باغشمال ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: عملیات احیای این عمارت تاریخی در پنج طبقه سازه ای بی وقفه تداوم داشته و در سرعترین زمان ممکن به بهره برداری میرسد.
امین بخش ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون ۳۶ هزار تن آسفالت در قالب آسفالت اساسی و لکه گیری با هدف بهسازی معابر منطقه توزیع شده است.
سلسله نشستهای خبری مدیران شهرداری تبریز به همت اداره کل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تبریز و با هدف تبیین عملکرد مناطق دهگانه شهرداری تبریز و با حضور اصحاب رسانه برگزار می شود.

نظرات