آماده سازی غرب تبریز برای استقبال از بهار
شهردار منطقه 6 تبریز از پاکسازی، زیباسازی و آماده سازی معابر و محلات غرب و شمالغرب تبریز برای استقبال از بهار خبر داد.
به گزارش آذرانجمن، پرویز عباس نژاد گفت: به منظور استقبال از بهار و میهمانان نوروزی تبریز معابر و محلات غرب و شمالغرب تبریز پاکسازی، زیباسازی و آماده سازی می شود.
وی افزود: در این راستا عملیات جمع آوری تابلو و بنر تبلیغاتی از مسیر پلیس راه الی سه راهی فرودگاه ناحیه یک، پاکسازی و لایروبی مسیر اول میدان راهآهن و پشت هتل دریا ناحیه ۳، پاکسازی پل قراملک، شستشوی جداول باند کناری مسیر پل مایان تا ورودی قراملک، اجرا شده است.
شهردار منطقه ۶ تبریز خاطرنشان کرد: شهرداری منطقه ۶ تبریز و بطور کلی حوزه غرب و شمالغرب تبریز با توجه به موقعیت استراتژیک این منطقه و قرار گرفتن در مسیر ۳ مبدا ورودی زمینی، هوایی و ریلی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و در راستای اجرای طرح استقبال از نوروز تمامی همکاران و معاونت های شهرداری منطقه ۶ تبریز در حالت آماده باش کامل قرار دارند.

آذرانجمن
نظرات