تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۸/۲۵ - ساعت ۱۰:۵۱ کدخبر: 89560 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

آغاز طرح خدمات محله ای توسط شهرداری منطقه ۲ تبریز

شهردار منطقه 2 تبریز از آغاز خدمات محله ای در معابر سطح حوزه این منطقه به منظور بهسازی و ساماندهی معابر خبر داد.

به گزارش آذرانجمن، عباس هاشمی با اعلام این خبر گفت: توسط معاونت فنی و عمرانی، خدمات محله ای در معابر سطح حوزه این منطقه در راستای رفاه حال شهروندان و بهسازی محلات با رسیدگی به وضعیت کف پیاده روها، و هدایت آب های سطحی با انجام جدول گذاری و بهسازی جوی ها با استفاده از جداول کانیوو آغاز شده است.

وی افزود: در گام نخست اجرای این طرح، رسیدگی به محلات حوزه آبرسان با ارائه خدمات مضاعف عمرانی و اصلاح جداول و کف سازی پیاده روها در کوی سبلان به اجرا درآمده و در محلات سهند، پاستورجدید، بزرگمهر و کوی ۱۳ آبان از دیگر محلات حوزه آبرسان ادامه خواهد داشت.

Advertise

به گفته هاشمی، ارائه خدمات محله ای و عمرانی با بهسازی پیاده راه ها و تعویض جداول فرسوده و جدول گذاری مجدد، لوله گذاری هدایت آب های سطحی و… بر اساس برنامه ریزی انجام گرفته توسط معاونت فنی و عمرانی منطقه ۲ در سایر کوی ها و محلات سطح حوزه ادامه خواهد داشت.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *