تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۲/۰۹ - ساعت ۱۸:۴۸ کدخبر: 24749 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

کشف محل حفاری غیرمجاز در شهرستان اهر

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی از کشف محل حفاری غیرمجاز در شهرستان اهر خبر داد.

به‌گزارش آذرانجمن به نقل از خبرنگار مهر، سرهنگ کاظم داداشی روز دوشنبه ضمن اعلام این خبر در جمع خبرنگاران گفت: به دنبال گزارشات دوستداران میراث‌فرهنگی مبنی بر انجام حفاری غیرمجاز در اراضی روستای قلعه شامی در نزدیکی تپه تاریخی شهرستان اهر، طی عملیاتی جامع نیروی یگان حفاظت شهرستان با شناسایی محل موردنظر و حضور در منطقه محل حفاری غیر مجاز کشف و از ادامه حفاری جلوگیری کرد.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی ادامه داد: این عملیات که با همکاری نیروی انتظامی در اراضی روستای مذکور در یک سوله انجام شد، مدارک ۱۰ نفر به عنوان عاملان حفاری غیرمجاز که متواری شده بودند کشف و به همراه ابزارآلات حفاری غیرمجاز ضبط شدند.

Advertise

داداشی خاطرنشان کرد: هم استانی‌ها می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه میراث فرهنگی، مراتب را با تماس شماره ۰۹۶۶۲، مرکز پیام یگان حفاظت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور، اطلاع دهند.

آذربایجان شرقی با سابقه تمدنی بیش از هفت هزار ساله یکی از قطب های میراثی کشورمان محسوب می شود که صیانت از میراث فرهنگی و تاریخی آن برای آیندگان نیازمند هم افزایی نهادهای مسوول و هشیاری مردم است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *