تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۱۲ - ساعت ۱۳:۲۸ کدخبر: 22449 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

مشکلی برای تردد در جاده‌های آذربایجان‌شرقی وجود ندارد

معاون راهداری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: با وجود بارش برف روز گذشته در برخی مناطق استان به ویژه تبریز، مشکلی برای تردد در جاده‌ها وجود ندارد.

به گزارش آذرانجمن،غلامرضا رسول زاده افزود: هم اکنون تردد در جاده‌های اصلی و فرعی، آزادراه تبریز – زنجان و راه‌های روستایی برقرار بوده و با توجه به احتمال وقوع کولاک در مناطق کوهستانی و برف گیر استان، رانندگان برای تردد در این مناطق زنجیرچرخ و امکانات زمستانی به همراه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار کیلومتر راه‌های تحت پوشش برف روبی و ۳۸ نقطه کوهستانی برف گیر در استان وجود دارد، اظهار داشت: با توجه به پیش بینی اداره کل هواشناسی استان مبنی بر ورود سامانه بارشی به استان طی روزهای آینده، رانندگان و مسافران در صورت نبودن ضرورت از تردد در مسیرهای کوهستانی و برف گیر خودداری کنند.

Advertise

معاون راهداری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در راستای انجام وظایف خود با بسیج همه جانبه همکاران، بکارگیری کلیه امکانات، استقرار در مسیرهای حوزه استحفاظی و افزایش گشت‌های راهداری به ویژه در جاده‌های پرتردد نسبت به خدمات رسانی به متردد کنندگان جاده‌ها اقدام می‌کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *