تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۳/۳۱ - ساعت ۱۳:۱۰ کدخبر: 65757 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

فرزند سیزدهم مرد ۷۱ ساله اهل هشترود متولد شد

مسئول زایشگاه بیمارستان شهید بهشتی مراغه گفت: فرزند سیزدهم یک مرد ۷۱ ساله از اهالی روستای «باقرکندی» هشترود در این بیمارستان متولد شد.

به گزارش آذرانجمن، «لیلا نوروزی» روز پنج‌شنبه در گفت‌وگویی افزود: این نوزاد دختر ساعت ۸:۳۰ امروز و با عمل سزارین اورژانسی متولد شد و در سلامت کامل قرار دارد.

وی با بیان اینکه مادر این نوزاد متولد ۱۳۶۶ شمسی است، اظهار کرد: وی روز گذشته در زایشگاه بیمارستان شهید بهشتی مراغه بستری شد و تا به امروز تحت مراقبت قرار داشت.

Advertise

«خلیل مهری» پدر این نوزاد هم گفت: خداوند به بنده ۱۳ فرزند عنایت کرده که دو نفرشان در قید حیات نیستند.

وی با بیان اینکه فرزند بزرگش ۴۶ ساله و فرزند کوچکش ۲۰ ساله هستند، افزود: از تولد فرزندم بسیار خوشحالم و امیدوارم تا دولت هم بر اساس قانون جوانی جمعیت از بنده حمایت کند.

به گزارش ایرنا در بیمارستان شهید بهشتی مراغه زایمان بدون‌درد تحت نظر متخصصان بیهوشی و کارکنان اتاق عمل نیز انجام می‌شود.

این بیمارستان به بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان مجهز است و مادران پرخطر جنوب آذربایجان‌شرقی در بیشتر موارد به این بیمارستان ارجاع می‌شوند.

همچنین کلاس‌های زایمان فیزیولوژیک و ترویج زایمان طبیعی هم توسط ماماهای مجرب در این بیمارستان تشکیل می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *