تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۹/۲۲ - ساعت ۱۱:۵۲ کدخبر: 90432 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

روزانه چند راس دام سنگین و سبک در تبریز کشتار می‌شود؟

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تبریز با اشاره به کشتار روزانه ۱۰ رأس دام سنگین و و ۲۰۰ رأس دام سبک در کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: تمام کشتارهای کشتارگاه صنعتی تبریز با نظارت دامپزشک و ناظر شرعی و به صورت سالم انجام می ‌شود.

به گزارش آذرانجمن، یوسف قوام لاله، مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تبریز اظهار کرد: از سال ۱۴۰۰ پروسه ادغام کشتارگاه با سازمان میادین آغاز شده و طی چند ماه گذشته این پروسه نهایی و کشتارگاه صنعتی به عنوان معاونت در سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده ‌های کشاورزی شهرداری تبریز ادغام شد. وی افزود: بودجه سال ۱۴۰۴ کشتارگاه صنعتی۱۲۰ میلیارد تومان و بودجه سازمان ساماندهی مشاغل ۲۰۰ میلیارد تومان است که در مجموع بودجه سازمان این ۳۲۰ میلیارد تومان است که ۶۰ درصد آن تحقق شده است.مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تبریز ادامه داد: بخشی از منابع درآمدی سازمان از محل فروش املاک است که اگر این پروسه طی شود، میزان تحقق بودجه سال جاری ۹۰ درصد خواهد بود.

فعالیت ۲۷ مرکز عرضه میوه و محصولات کشاورزی در سطح شهر تبریز

وی از فعالیت ۲۷ مرکز عرضه میوه و محصولات کشاورزی در سطح مناطق دهگانه خبر داد و گفت: ۱۲ بازار روز شهریم، هشت مرکز تخصصی عرضه میوه و هفت غرفه در سطح شهر فعالیت دارند که میوه و محصولات کشاورزی مورد نیاز شهروندان در این مراکز عرضه می‌شود.به گفته قوام لاله سه بازار روز جدید نیز تکمیل شده و طی هفته‌های آتی تجهیز و در اختیار بهره‌برداران قرار می گیرد. بازار روز کوی دادگستری، شهید صمدی و میدان آذربایحان به زودی به مراکز عرضه میوه و محصولات کشاورزی تبدیل می ‌شوند.

Advertise

اختصاص ۱۲۰ میلیارد تومان برای احداث بازارچه در تبریز

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی از اختصاص ۱۲۰ میلیارد تومان برای احداث بازارچه در بودجه امسال شهرداری خبر داد و بیان داشت: حسب دستور شهردار تبریز مناطق دهگانه موظف به واگذاری سازه‌های سبک به سازمان ساماندهی مشاغل و برای احداث بازارچه بودند که بخشی از آنها ارائه شده است.وی از جمع‌آوری ۳۳ کانکس جاده سلامت ائل گلی نیز خبر داد و متذکر شد: به منظور برپایی بازارچه و غرفه‌های موقت فروش و یا نمایشگاه‌های صنایع دستی این کانکس‌ها در سطح شهر توزیع می‌شوند. به گفته وی، میوه شب چله تامین شده است و علاقه‌مندان برای اخذ غرفه می توانند به سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تبریز مراجعه کنند.

قوام‌لاله در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به رایزنی‌های سازمان با جهاد کشاورزی جهت پخش کالاهای تنظیم‌بازار همچون گوشت و برنج نیز خبر داد و تصریح کرد: عرضه مایحتاج عمومی مردم شامل برنج و مرغ و گوشت مستلزم همکاری جهاد کشاورزی و چند اداره دیگر است و در این حوزه نیز رایزنی هایی صورت گرفته است.افتتاح فاز اول میدان شهریار ۴۰۰ روز دیگروی همچنین از نصب روزشمار افتتاح فاز اول میدان شهریار نیز خبر داد و یادآور شد: فاز اول پروژه میدان شهریار ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و روزشمار افتتاح این فاز ۴۰۰ روز دیگر است.

به گفته قوام، میدان شهریار در هفت فاز اجرایی می‌شود و کل عرصه میدان شهریار به علاوه ۲۳ درصد از احداثات در مالکیت شهرداری است.وی ادامه داد: دو میدان بزرگ عرضه میوه و تره‌بار داریم که در سبزه میدان خدماتی چون آسفالت‌ریزی، احداث سرویس بهداشتی و غیره انجام شده است.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تبریز در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تکمیل صد در صدی میدان دام و بهره برداری از آن توسط دامداران خبر داد و اذعان داشت: میدان دام تبریز با ۲۰ هزار مترمربع مساحت و ۴۰ غرفه تکمیل شده و به صورت کاملا رایگان در اختیار دامداران جاده آناخاتون قرار گرفته است.وی افزود: برای احداث این مرکز ۵ میلیارد تومان هزینه شده و با بهره‌برداری از آن دامداران جاده آناخاتون ساماندهی شده‌اند.قوام با اشاره به کشتار روزانه ۱۰ رأس دام سنگین و و ۲۰۰ رأس دام سبک در کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: تمامی کشتارهای کشتارگاه صنعتی تبریز با نظارت دامپزشک و ناظر شرعی و به صورت سالم انجام می ‌شود.

وی با تاکید بر کنترل بیماری تب برفکی در کل کشور بیان داشت: خوشبختانه در استان آذربایجان‌شرقی تب برفکی مشاهده نشده و این بیماری دامی در دیگر نقاط کشور نیز کنترل شده است. مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تبریز با تاکید بر اینکه شهروندان فریب قیمت پایین گوشت را نخورند، تصریح کرد: شهروندان از گوشت‌های دارای شناسنامه خریداری کنند که نوع حیوان، تاریخ کشتار، ناظر کشتار و دامپزشک آن مشخص و ممهور به مهر کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز هستند.وی برنامه‌ریزی برای تامین میوه شب عید، رایزنی برای عرضه کالاهای تنظیم بازار و تکمیل بازارچه‌های شهریم را برنامه‌های سه ماه پایانی سال معرفی کرد.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *