تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۲/۲۰ - ساعت ۱۲:۴۱ کدخبر: 48670 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو 2023؛

از ۳۷۰ فرصت سرمایه گذاری در مناطق آزاد کشور رونمایی شد

همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران از ۳۷۰ فرصت سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد کشور با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس رونمایی شد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد ارس، همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران از ۳۷۰ فرصت سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد کشور با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس رونمایی شد.

مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: مطالعات و مجوزهای ۳۷۰ طرح به ارزش پنج میلیارد یورو انجام شده و آماده جذب سرمایه‌گذاری برای آغاز کار است.

Advertise

وی با بیان اینکه بازار، زمین، انرژی، فناوری و شاخص‌های عالی سرمایه‌گذاری ارزیابی شده، تصریح کرد: برای ساده‌تر کردن مسیر سرمایه‌گذاری برای این طرح‌ها مجوزهای بی‌نام آماده شده و مسائل اداری طرح‌ها پایان یافته است.

عبدالملکی با بیان اینکه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی آمادگی دریافت پیشنهادات برای سرمایه گذاری را دارند، خاطرنشان کرد: ارزش میزان سرمایه‌گذاری ۳۷۰ طرحی که امروز رونمایی می‌شود ۲۴۰ هزار میلیارد تومان است که ۴.۵ تا ۵ میلیارد یورو محاسبه شده است.

گفتنی است ۵۰ بسته‌ی سرمایه‌گذاری متعلق به سازمان منطقه آزاد ارس می‌باشد که در نمایشگاه ایران‌اکسپو به تجار و سرمایه‌گذاران ایرانی و خارجی عرضه می‌گردد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *