به گزارش آذرانجمن، وی افزود: مواد گیاهی موجود در توت فرنگی شامل فلاونوئیدها از جمله آنتوسیانین و کاتچین، اسیدهای فنولیک، تانینها و رزوراترول است و این ترکیبات خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی دارند.
کاویانی با اشاره به نتایج پژوهشهای علمی، گفت: مصرف توت فرنگی در پیشگیری از سرطان، پیری، التهاب و بیماریهای عصبی مؤثر است. توت فرنگی دارای قدرت آنتی اکسیدانی بالایی است و از نظر شاخص ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن بسیار بالا است و میتواند خطر بیماریهای سرطان و قلبی عروقی را کاهش دهد.