تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
شماره : 22237
تاریخ : 6 دی 1400 :: 17:04
حوزه : اسلایدر, برگزیده اخبار, ورزشی, گفتگو
مربی تبریزی که راگبی ترکیه را متحول کرد سرمربی تیم ملی راگبی بانوان ترکیه گفت: از تمامی استان های ترکیه، استعداد های این رشته را کشف و دور هم جمع کنیم و با همین نفرات موفق شدیم به عنوان نایب قهرمانی اروپا دست یابیم که در تاریخ این کشور بی سابقه بود.

گروه ورزش آذرانجمن: ایرج عبدی، سرمربی تیم ملی راگبی بانوان ترکیه در گفتگو با آذرانجمن در خصوص سابقه ورزشی خود عنوان کرد: ۸ سال در ورزش کشتی فعالیت کرده ام و در کنار آن به قایق رانی هم مشغول بودم. بعد از خدمت سربازی راگبی را شروع کردم و اکنون ۱۳ سال است که راگبی کار می کنم، سالها در تیم ملی راگبی ایران بازی کرده ام و موفق به کسب چندین مقام آسیایی شدم.

وی افزود: در کنار بازی در تیم ملی راگبی ایران به مربیگری هم مشغول بودم و در تبریز باشگاه سهند راگبی را تشکیل دادیم و در رده نونهالان و نوجوانان مشغول به فعالیت شدیم. ما فقط از یک کوچه تبریز تیم نونهالانی را تشکیل دادیم که توانست ۳ سال مداوم مقام اول کشور را کسب کند. اما در تامین هزینه های تیم با مشکل مواجه شدیم و چون هیچ حمایتی از طرف مسئولین ورزشی استان از ما صورت نگرفت، مجبور به توقف فعالیت های تیم شدیم و همین اتفاق باعث شد تا راگبی تبریز را کنار بگذارم و به ترکیه بروم.

ایرج عبدی، با اعلام اینکه در مدت حضور در ترکیه همکاری خوبی با فدراسیون راگبی این کشور داشته، گفت: در این مدتی که در ترکیه حضور داشتم با هماهنگی وزارت ورزش و فدراسیون راگبی این کشور، در ۱۷ دانشگاه کلاس های مربی گری برگزار کردیم و به ۳۰۰ نفر کارت مربی گری صادر کرده ایم که پس از آن به صورت رسمی به عنوان سرمربی تیم ملی راگبی بانوان در این کشور معرفی شدم.

عبدی در ادامه افزود: مهدی نوروزی، یکی دیگر از مربیان تبریزی نیز در این تیم کنار من حضور دارند که به همراه یک مربی ترکیه ای سعی کردیم از تمامی استان های ترکیه، استعداد های این رشته را کشف و دور هم جمع کنیم و با همین نفرات موفق شدیم به عنوان نایب قهرمانی اروپا دست یابیم که در تاریخ این کشور بی سابقه بود.

وی همچنین در خصوص تفاوت های موجود بین ورزش ایران و ترکیه خاطر نشان کرد: از لحاظ استعداد هیچ تفاوتی میان ایران و ترکیه وجود ندارد اما از لحاظ امکانات و ظرفیت های موجود، دو کشور قابل مقایسه باهم نیستند. در ایران امکانات وجود دارد ولی شرایط استفاده از آن محیا نیست به عنوان مثال زمین چمن برای تمرین وجود دارد اما اجازه استفاده از آن داده نمی شود. علاوه برآن در کشور ترکیه امکاناتی در اختیار  بازیکنان تیم ملی قرار داده می شود که دیگر به فکر معیشت نباشند و یک عمر خیالش راحت باشد. به عنوان مثال ورزشکاری که یک بازی ملی داشته باشد در دانشگاه بورسیه می شود و یا با ۱۰ بازی ملی می توانند در یک ارگان رسمی استخدام شوند. 

سرمربی تیم ملی راگبی ترکیه همچنین در مورد کسب عنوان نایب قهرمانی اروپا اظهار داشت: اخیرا در مسابقات کنفرانس ۱ توانستیم به مقام نایب قهرمانی اروپا دست یابیم که بهترین نتیجه در تاریخ این کشور بود چراکه قبلا بهترین نتیجه ای که کسب کرده بودند عنوان هشتمی بود که با تمرینات و برنامه ریزی دقیق توانستیم در کمتر از یک سال به فینال مسابقات برسیم که همین نتیجه موجب شوکه شدن اکثر تیم های اروپایی شده بود.

عبدی همچنین در خصوص تیم راگبی بانوان ایران افزود: در ایران هم فعالیت های تیم بانوان به خوبی دنبال می شود و شرایط مناسبی دارند اما در تبریز اطلاعی از تیم بانوان ندارم و اگر تیمی هم باشد در سطحی نیست که در مسابقات دیده شود و اگر موانع پیش روی ورزش بانوان برداشته شود قطعا ایران هم در آینده حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.

سرمربی تیم ملی راگبی بانوان ترکیه در پایان با بیان اینکه تاکنون هیچ پیشنهاد رسمی از ایران برای مربی گری نداشته است، گفت: با وجود اینکه تاکنون پیشنهاد رسمی از ایران نداشتم ولی یکبار از من برای تجلیل دعوت شده بود. با این حال زمانی که در ترکیه حضور داشتم با فدراسیون راگبی این کشور رایزنی کردیم تا تیم های مردان ایران و ترکیه به مصاف بروند که این اتفاق افتاد و اردوهای مشترک و دیدار های دوستانه برگزار شد که امیدوارم این همکاری ها در ادامه بیشتر تدوام داشته باشد.

مصاحبه کننده: عاطف احدپور

انتهای پیام/