تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
شماره : 16928
تاریخ : 15 شهریور 1400 :: 13:38
حوزه : برگزیده اخبار, ویژه, یادداشت
در راستای صیانت از زبان و فرهنگ ترکی؛ کار نیمه تمامی که باید به سرانجام رساند امید است با روی کار آمدن دولت سیزدهم با توجه به وعده صیانت از زبان و فرهنگ ترکی توسط رئیس جمهور شاهد بکارگیری فارغ التحصیلان رشته زبان و ادبیات ترکی در نهادهای مختلف و حتی در آینده نزدیک شاهد تربیت متخصصین و آموزگاران برای تدریس زبان و ادبیات ترکی در مدارس باشیم.

گروه فرهنگ و هنر آذرانجمن: جشن فارغ التحصیلی دومین دور از دانشجویان رشته زبان و ادبیات ترکی نیز برگزار شد. دانشجویانی که با عشق و علاقه رشته مورد نظر خود را انتخاب و به پایان رسانده اند و پس از فارغ التحصیلی در پی شغل و فعالیتی مرتبط با رشته تحصیلی خود نیز می باشند.

با این حال با گذشت چند سال از راه اندازی این رشته در دانشگاه تبریز که با تبلیغات گسترده مبنی بر اجرایی کردن بخشی از مطالبات فرهنگی و زبانی مردم آذربایجان همراه بود، مانند بسیاری از کارهای مشابه ناقص و نیمه تمام مانده و فارغ التحصیلان در این رشته علی رغم وعده های اولیه به حال خود رها شده اند.

طبق گفته فارغ التحصیلان این رشته وعده هایی برای بکارگیری آنها در نهادهایی نظیر ادارات آموزش و پرورش، ارشاد، وزارت خارجه، صداوسیما، معاونت های فرهنگی سازمانهای دولتی، بنیاد فرهنگ و ادب آذربایجان و ... داده شده بود اما اکنون فارغ التحصیلان در مراجعات خود به نهادهای مختلف دولتی با پاسخهای منفی مواجه شده اند. این در حالیست که نهادهای مذکور همگی نیازمند متخصصینی در حوزه زبان و ادبیات ترکی هستند و نواقص و کمبودها در این حوزه کاملا واضح است.

امید است با روی کار آمدن دولت سیزدهم با توجه به وعده صیانت از زبان و فرهنگ ترکی توسط رئیس جمهور و با انتصاب مسئولین دغدغه مند در منطقه آذربایجان و با پیگیری مسئولین و نمایندگان این خطه، این کار نیمه تمام به نحو احسن به سرانجام رسیده، با بکارگیری فارغ التحصیلان این رشته در نهادهای مختلف نیازها و کمبودها مرتفع شده و حتی در آینده نزدیک شاهد تربیت متخصصین و آموزگاران برای تدریس زبان و ادبیات ترکی در مدارس نیز باشیم تا یکی از مطالبات دیرینه مردم آذربایجان پاسخی مناسب دریافت کرده باشد.

یادداشت: امین جهانی