تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
شماره : 14530
تاریخ : 19 بهمن 1399 :: 14:25
حوزه : اجتماعی, برگزیده اخبار, گزارش
بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی خاوران بعد از ۱۲ سال روی هواست بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی شهرک خاوران در تبریز یکی دیگر از پروژه‌های نیمه تمام کلانشهر تبریز است که بعد از گذشت ۱۲ سال، تا محقق شدن راه دور و درازی را در پیش دارد.

گروه اجتماعی آذرانجمن: ۱۲ سال از وعده بدون سرانجام برای احداث یک بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی در شهرک خاوران تبریز می‌گذرد؛ بیمارستانی که روزی قرار بود خدمات رایگان خود را برای بیمه شدگان تأمین اجتماعی ارائه دهد، اما حالا به یک کلاف سردرگم تبدیل شده است.

با توجه به اینکه در سطح استان آذربایجان شرقی ۶۲۰ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی وجود دارد که در این میان، تنها بیمارستان عالی نسب و بیمارستان فرسوده ۲۹ بهمن تبریز در حال ارائه خدمات به این جمعیت هستند قطعاً وجود بیمارستان‌های تازه تأسیس شده، کمک حالی برای یک کلانشهر خواهد بود.

۵۳ درصد جمعیت استان تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند اما سالیان دراز است که وضعیت بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی در شهرک خاوران تبریز در وضعیت نامعلومی به سر می‌برد و با تمام پیگیری‌های انجام گرفته در این راستا، زمین احداث این بیمارستان در حال حاضر مشخص نیست.

مدیر کل تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: با وجود پیگیری‌های صورت گرفته در رابطه با وضعیت نامشخص زمین بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی در شهرک خاوران تبریز، متأسفانه تاکنون مشکل مکان این بیمارستان حل نشده است.

جعفر سمساری ادامه داد: مکانی در حدود ۴۵ هزار متر برای این بیمارستان در نظر گرفته شده بود اما با این وجود هنوز مشکلات آن رفع نشده است.

لزوم افزایش خدمات درمانی به مردم

وی لزوم افزایش خدمات درمانی و مراکز درمانی را ضروری دانسته و افزود: بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز طی سالیان متمادی است که خدمات خود را به مردم ارائه داده و فرسوده شده است و عملاً فقط بخش زایمان در آن مستقر است.

این یک نیاز مبرم است که باید خدمات درمانی و مراکز درمانی فراتر رود تا بیمه شدگان بتوانند به طور رایگان از این خدمات بهره‌مند شوند

سمساری در ادامه یادآور شد: این یک نیاز مبرم است که باید خدمات درمانی و مراکز درمانی فراتر رود تا بیمه شدگان بتوانند به طور رایگان از این خدمات بهره‌مند شوند که در این راستا احداث بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی خاوران می‌تواند مؤثر واقع شود.

مدیر کل تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی در پایان بیان کرد: بعد از رفع مشکل محل بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی خاوران باید سرمایه گذاری در این زمینه صورت پذیرد.

لزوم تسریع در روند احداث بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی

در این میان، استاندار آذربایجان شرقی نیز بر لزوم تسریع در روند احداث بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی در شهرک خاوران تبریز تأکید کرده و معتقد است که تکمیل و بهره برداری از این بیمارستان یکی از مطالبات به حق مردم است.

محمدرضا پورمحمدی اشاره‌ای به تأخیر ۱۲ ساله در آغاز عملیات اجرایی این بیمارستان کرده و گفته است: احداث این بیمارستان نیازمند همکاری و همراهی بیشتر شهرداری و شورای اسلامی کلانشهر تبریز است و هر گونه تأخیر و تعلل عمدی در تکمیل این پروژه به پای همه دستگاه‌های مسئول تمام خواهد شد.

حالا خبر از تحویل گرفتن زمین بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی در شهرک خاوران از شهرداری کلانشهر تبریز است که بنا به صحبت‌های استاندار آذربایجان شرقی برای تحویل دادن زمین این بیمارستان به سازمان تأمین اجتماعی نیازمند مجوز دولت هستیم.

جایگزینی بیمارستان تازه تأسیس شده در کلانشهر تبریز

مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: در سفر استانی سال ۱۳۸۷ هیئت دولت به استان آذربایجان شرقی، مصوبه احداث بیمارستان تأمین اجتماعی در جنوب شرق تبریز به جایگزینی بیمارستان فرسوده ۲۹ بهمن با قدمت بالای ۵۰ سال تصویب گردید و مقرر شد زمین مناسبی توسط دولت به واسطه استانداری در اختیار سازمان قرار گیرد.

افتتاح ۳ درمانگاه عجب شیر، ملکان و هشترود از دیگر اقدامات ایجادی سازمان در راستای توسعه عدالت درمان بیمه شدگان تأمین اجتماعی می‌باشد که به زودی شاهد بهره برداری رسمی آن خواهیم بود

اسماعیل مقدس پور یادآور شد: طی ۱۲ سال گذشته در بحث واگذاری محل بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی فراز و نشیب‌های متعددی وجود داشته که یا محل مناسبی نبوده و یا در واگذاری محل مورد نظر مشکلاتی بوده است.

وی با اشاره به اقدامات مفید انجام گرفته در رفع این مشکل به خبرنگار مهر گفت: طی چند ماه گذشته اقدامات مؤثری صورت گرفته و زمین مناسب توسط شهرداری در اختیار استانداری قرار داده شده است تا پس از سپری شدن مراحل قانونی در اختیار سازمان تأمین اجتماعی قرار گیرد و بیمارستان وارد فاز ساخت و ساز گردد.

به گفته مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی افتتاح ۳ درمانگاه عجب شیر، ملکان و هشترود از دیگر اقدامات ایجادی سازمان در راستای توسعه عدالت درمان بیمه شدگان تأمین اجتماعی می‌باشد که به زودی شاهد بهره برداری رسمی آن خواهیم بود.

حذف دفترچه‌های درمانی از اول اسفند ماه

مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: دفترچه‌های درمانی بیمه شدگان تأمین اجتماعی از اول اسفند ماه سال جاری حذف و تمامی افراد تحت پوشش سازمان با ارائه کارت ملی از خدمات درمانی الکترونیکی در مراکز طرف قرارداد برخوردار خواهند شد.

مقدس پور با اشاره به عدم نیاز دفترچه‌های درمانی برای بهره‌مندی از خدمات درمانی به خبرنگار مهر گفت: افراد تحت پوشش می‌توانند با ثبت نام در سامانه طرح ملی دکتر نوربخش اطلاعات خود را تکمیل و از خدمات سازمان بهره‌مند گردند.

حالا اگر پای همراهی و پیگیری جدی در میان باشد یک بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی می‌تواند به عنوان مرهمی بر فرسودگی بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز التیام بخشد و با ارائه خدمات رایگان به افراد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی، باری از هزینه‌های هنگفت درمانی را از دوش مردم بردارد اما تمام این موارد زمانی محقق خواهد شد که این بیمارستان با جدیت و بدون اتلاف زمان صاحب زمین شده و احداث شود.

گزارش: آناهیتا رحیمی

انتهای پیام/