به گزارش آذرانجمن، شهرداری ها به عنوان نهاد متولی و مجری توسعه شهری در کشور مکلفند از اغتشاشات بصری، در هم ریختگی فضاهای شهری و از نمای ساختمان های شهری گرفته تا تامین فضای سبز شهری تدابیر خاصی اتخاذ نمایند.
امروزه یکی از مشکلات اساسی موجود در شهر تبریز پروژه های افتتاح شده ای است که به دلیل عدم حفظ و نگهداری آن توسط شهرداری و گاها خود شهروندان معضل اساسی را در شهر نمایان میکند و از این ضعف مدیریتی در حفظ و نگهداری اموال عمومی بعد از افتتاح در شهر است که اثر ناخوشایند و نامطلوبی را به تبریز میبخشد.
البته که گاهی مواقع شاهد هستیم برخی از شهروندان بدون توجه به اهمیت و تاثیر لزوم مبلمان شهری در زیبایی و نشاط شهر، موجب تخریب اموال عمومی میشوند و تعمیر وسایل مذکور هزینه زیادی را به شهرداری تحمیل میکند که حتی این هزینه از جیب خود شهروندان برای اجرای خدمات شهری خرج میشود، ولی نباید این دلیلی باشد برای شانه خالی کردن شهرداریها که مؤظفند به تعمیر، ترمیم، حفظ و نگهداری این وسایل در طول سال بپردازند.
با گشت و گذاری کوتاه در اخبار و رصد اعتبار شهرداری ها در این زمینه میتوان دید که هرساله در شهرهایی همچون تهران، اصفهان و یزد سالانه اعتباری برای ایجاد، نگهداری و توسعه فضای شهری هزینه میشود تا شهروندان بتوانند با بهره وری مناسب از فضاهای عمومی شهری استفاده کنند.
همانطور که شاهد هستید، نگهداری امکانات شهر از مطالبات اصلی شهروندان از مدیریت شهری است، باید پیگیری مشکلات شهری از طرف شهرداری تبریز بصورت جدی صورت بگیرد و بر همین اساس با هدف ارتقا خدمات رسانی شهری و افزایش رضایت مندی شهروندان با بازدیدهای سرزده و کنترل کردن مستمر امکانات عمومی شهر، فضاهای عمومی تبریز را از بی ریخت بودن دور نگه دارد.
به همین منظور رسیدگی به دیوارنوشته ها، نورپردازی و روشنایی شهرها، شکستن شاخه درختان و تخریب وسایل بازی کودکان در بوستان ها، رسیدگی به پلهای عابر و… برخی از ناهنجاریهاییست که در روزهای اخیر به مطالبات مردمی شهر تبریز تبدیل شده است.